понеділок, 9 червня 2008 р.

Літо, спека, купа пакунків...

З ким не зустрінусь, майже всі кажуть: "Сто років не бачились". З іншими хотілось би такою банальністю навіть обмінятись, та зустрітись ніяк не виходить. Але однаково все зводиться до того, що не бачились таки давно.

Коли не бачились, то заведено питати про новини. А про новини говорити не хочеться, бо новини не дуже цікаві, дуже марудні, і на них тратиться купа грошей і сил. Проте ось сьогодні закінчилась моя довготермінова епопея з переїздом. Тому є сподівання, що марудності в житті стане менше (сподівання ті, звісна річ, даремні), і що гроші стануть витрачатись в більш звичному режимі (певно, це сподівання - це ще більша дурня, ніж перше; хоча з огляду на те, що їх вже не лишилось, і перша декада місяця світить доволі відчутним мінусом, то можна з великою мірою вірогідності говорити про те, що динаміка витрачання грошей зміниться у бік стрімкого спаду), і що скоро можна буде відпочити і повернути розтрачені сили. От так от нецікаво усе, і питати про новини не варто.

Речі перевезено на нову квартиру, і після роботи піду дофарбовувати підлогу, підкручувати крани і робити всяке інше, чого до ладу я робити не вмію.

Нароблю телефоном знімків, і якщо матиму завтра чи десь на днях настрій, напишу про нову квартиру більше. Не тому, що то так цікаво, а так, аби не питали... Круто ж на запитання про справи кинути: "Про це у мене є на блоґові"

1 коментар:

Анонім сказав...

Нарешті шановний аффтар знайшов час для блогу! Вітаю! Сподіваюся, все буде добре!

Перекорьожити на нужний єзиг