четвер, 19 липня 2007 р.

Харавиє Пєнія

Тільки шо вернувся з виступу нєкава хора пад названіїм "Євангеліон". По поводу посіщєнія "концерта" вознікло пару думок.

Во-первих, в публічних місцях, в том числє і церкві, було б дуже непогано інсталіровать кандішен. Поставити лося на двері, шоб закривав, позакривать окна, і тоді і посітітєлі не захотять нікуди соватьця, і вніматєльніші будуть до проповедованія.

Во-вторих, нєфіг обзивать канцертам то, шо ізначально задумувалось і планірувалось як богослуженіє. Я так понімаю, на концерт приходять паслухати музику, получить заряд емоціанальнай енєргії, приходять для інтерекшена з ісполнітілєм і з другими слушатілями. А тут, понімаєш, пришли просто позирить на "абізян". Дуже було непріятно. Вапсче.

В-трєтіх, дуже прикольно дивитись, як приписані до каманди пєрєвотчики, які з ними кругом єздять, атносятся до мєсних пєрєвотчиків. Я це бачив таку купу раз, і кожен раз смішно.

Но всьо позаді, ми прєвозмогли всі ці трудності, і тепер на зємлю апустився вечєр, і з ним вєчєрняя "прахлада" (ги-ги, +32 цельсія). Хотєлось би, канєшно, видуть бутилочку чогось халодного і завалитьця спать, чи шось почитать ненапряжне, чи подивитьця якесь тупе кіно, але в офісі мене жде незакончєний проект...


Powered by ScribeFire.

3 коментарі:

Анонім сказав...

цікаво, про яких "абізян" йдеться.

Анонім сказав...

А я знаю, про яких. Але все це відносно: для когось це мавпи, а самі вони діти Царя. Так буде, нічого тут страшного нема. Але я так думаю, що якась "мавпа" може образитися, прочитавши цей допис. Не ображайтеся, будь ласка, адже сам дописувач така ж "мавпа", як і Ви. Просто він не в хорі, а поряд із тими, хто справді є мавпами по природі, нубутій внаслідок гріхопадіння відомих Вам Адама та Єви. Всього Вам доброго!

Анонім сказав...

Смішно, то воно смішно, але потрібно вважати, щоб воно не було грішним. Якщо є бажання кепкувати з себе - будь ласка, але не потрібно нешанобливо ставитися до Бога. Бог дав людині розум, щоб вона думала... а не просто бездумно щось робила, тому що це "прикольно".

Перекорьожити на нужний єзиг